Sep 25, 2021

SERBËT MBETEN PO ATO…ANTISHQIPTARË DHE PROVOKUES… Featured

SERBËT MBETEN PO ATO…ANTISHQIPTARË DHE PROVOKUES…

Djegia e Qendrës së Regjistrimit të Automjeteve në Zubin Potok dhe ndërhyrjet në Zveçan janë të qëllimshme.
Akte të tilla terroriste kriminale, sido e nga kushdo që kryhen, e kanë burimin tek politika e mbrapsht e Beogradit zyrtarë.
Këto akte të fundit janë akte kriminale e terroriste, shkelin integritetin e Kosovës duke cenuar rëndë edhe paqen në rajon.
Tirana dhe Prishtina zyrtare e çdo faktorë tjetër duhet të unifikoje qëndrimet e tyre në mbrotje të interesit tonë kombëtar.
Ndërkombtaret duhet të nderhyjnë sa me shpejt që situata të mos shkoj drejt përkeqësimi të mëtejshëm.
Qytetarët të ruajnë qetësinë dhe sa më shumë të jetë e mundur të i shmangin provokimet e segmenteve të errta serbe.
RESPEKTE DHE MIRENJOHJE PER POLICINË E KOSOVES NË KRYERJEN ME PROFESIONALIZEM TË DETYRËS.????
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…