May 22, 2020

Deklarate për shtyp e PLL. Featured

Partia Lëvizja e Legalitetit, ka ndjekur përcjellur dhe ka qenë aktive në zhvillimet e fundit politike në vend, pas prishjes mafioze të TK.

Për PLL, ashtu si edhe kemi deklaruar më parë, çdo tymnajë e krijuar nga faktorët përcaktues të kryerjes së reformës zgjedhore në këtë kohë, ka për qëllim në mos kryerjen e kësaj reforme në kohen e duhur dhe bërjen e saj në interes të mbatjes së pushtetit me manipulim zgjedhor në kurriz të subjekteve të tjera politike.

PLL mbeshtet të gjithë faktoret nderkombetar në sygjerimet e tyre, për kryerjen cilësore dhe në kohe të reformës zgjedhore.
Për PLL duhet parë çdo mundesi e ndryshimit të sistemit zgjedhor dhe është shumë e rëndësishme, që sa më shpejt të krijohen kushte ligjore për zhvillimin e zgjedhjeve me standarte, ku vota e shqipëtarëve të numërohet drejt dhe çdo subjekt politik të marrë atë për sa votohen.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…