Mar 01, 2020

Gjithçka buron nga ky llojj sistemi. Featured


Përplasja e institucioneve deri në pikë të fundit Ekzekutiv-Presidencë është në thelb një krizë përfaqësimi.

Qytetarët janë sot më të papërfaqësuarit se kurrë, kjo në parlament dhe në çdo institucion tjetër, sepse kriminelët e hajdutët nuk njohin as vlera, as ligj e as rend.

Kapja e Kushtetutës nga Edi Rama është  faza finale e kapjes për fyti të Shqipërisë nga një politikë jo kombëtare.

Ne jemi për legalitet (legjitimitet), ligj e rend kushtetues monarkik, që të i përfaqësojë shqiptarët pa dallim, krahine apo ideje politike.

Vetëm ligj e rend për Shqipërinë, jo kriminelëve në Politikë.

#ShqipëriaMbretëriKushtetues.   #AtdheuMbiTëgjithaTagged under
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…