Mar 02, 2020

Për opinionin publik dhe mediat Featured

Kryetari i PLL takim me strukturat në rrethe.

Kryetari i PLL z.Shpëtim Axhami në vazhdên e  takimeve të përcaktuar, zhvilloj takim me strukturat drejtuese të PLL dega Divjakë.
Në këtë takim u vu në dukje puna e kryesisë për këtë degë me kryetar z.Sahit Ibrahimi, sekretar Patriot Hazizi, nën kryetar Haxhi Doçi dhe Sokol Skuka.
Kryetari i PLL ndër të tjera vuri theksin dhe kerkoj:
Sa herë që shkelen themelet e demokracisë qytetarët duhet të reagojnë me çdo lloj mjeti.
PLL ka treguar alternativat e saj në çdo tryezë të Opozitës së Bashkuar.
Aksioni opozitar do të ketë të reja pas datës 15 Mars, si datë kur eshtë caktuar përfundimi i reformes zgjedhore.
Ne do të kërkojmë respektimin pikē për pikë të kërkesa të Bundestagut Gjerman dhe çdo rekomandim tjetër me të vetmin qëllim, reformë zgjedhore të pranueshme, largim të kësaj mazhorance sa më shpejt të jetë e mundur me vullnet të qytetarëve.
Në lidhje me rideminsionimin e PLL nëpër degë u kërkua:
Shtirja e strukturave nga nëndega në seksione aty ku mungojnë.
Vazhdimi i plotesimit të listave të antarësisë, kryesisht me të rinjë, për të plotesuar regjistrin elektronik të PLL.
Identifikim i problematikave në zonë dhe percjellja në kryesinë qendër.
Tërheqja dhe kontakte me element intelektual me integritet shoqëror dhe moral, të pranueshëm për të kandiduar në zgjedhjet që besojmë janë të shpejta.
Nga data 01.03.2020. Takimet do jenë periodike për çdo dege dhe nivel qarku sipas vendimi të fundit të kryesisë së PLL


Zyra e shtypit.Tagged under
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…