Feb 16, 2021

Kryetari i PLL. Koha për ndryshim e për zhvillime të reja! Featured

Koha për ndryshim e për zhvillime të reja!

Është Momenti!
Për “shkundje” të madhe e për të i dhënë fund kapjes së gjithçkaje prej një grupi të vogël të paskrupujsh, për një pastrim total shpresëdhënës duke i hapur rrugë një modeli të ri politik për zhvillim e drejtësi.
Eshtë momenti jo thjeshtë për një rotacion politik, por për ndryshim rrënjësor, për nje shtet të së drejtës, institucione dhe administratë të fortë , shërbime sociale duke i dhënë fund tranzicionit të gjatë.
Eshtë Momenti për të ju dhënë fund e për të ju treguar rrugen edepsezëve, dallkaukëve, hajdutëve dhe atyre që kanë shitur çdo interes kombetar e qytetarë për pasuri e për pushtet.
Ështē momenti i së djathtës Shqiptare.
Eshtë momenti për tu bashkuar mes vet brenda bashkimit për ndryshim, që të bëhemi e të jemi të gatshëm e të fortë në krijimin kushteve dhe të infrastrukturës për të mundëduar ndryshimin e sistemit qeverises si Aspiratë e jone për zhvillim e bashkim kombetarë.????
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…