Mar 19, 2021

Kryetari i PLL THIRRJE PËR BASHKIMIN E TË GJITHËVE. Featured

LEGALISTË-ZOGISTE E KUSHDO TJETËR ËSHTË MOMENTI TË BASHKOJMË POTENCIALET TONA.

Të dashur legalistë-zogistë, nacionalistë atdhetarë e kushdo tjeter me banim e rezident në Shqipëri apo jashtë saj:
Edhe pak ditë na ndajnë nga dita ku ne shqiptarët do të flasim nëpërmjet votës tonë se kush do të jetë qeverisja e ardhshme e jona.

Tashmë çdo ditë e më tepër po kuptohet se shumica e shqiptarëve po i afrohen duke u bërë pjesë pjesë e ndryshimit të domosdoshëm dhe shpresëdhënës për ta.

Këtij ndryshimi me patjeter duhet dhe do të i bashkohen të gjithë legalistet kudo ku janë duke ndeshkuar me votën e tyre këtë maxhorancë më e keqja dhe më antikombëtarje për 30-vjet pluralizēm.

Duke patur parasysh daljen përfundimtare të listave të kanditatëve për çdo qark, PLL
do të perfaqësohet në këto qarqe
TIRANE nr.32, FIER nr.11, Durres nr.6, dhe 17 dhe Qarku DIBER nr 6. Prandaj:

Ju bëjmë thirrje të gjithë legalisto-zogistëve, nacionalisteve, atdhetarëve dhe cilitdo që mendon për një Shqipëri ndryshe të i badhkohem dhe të mbështesin kandidaturat e PLL dhe çdo kandidat tjetër të kualicionit “ALEANCA PËR NDRYSHIM”.

Strategjia jonë dhe e strukturave të PLL do të jetë përqëndrimi i potencialeve tona kryesisht në këto katër qarqe, e vaçanarisht në Qarkun Tiran ku pretendojmë mandat të dyte me permbyesje liste, pa harruar kjo ndihmën dhe kontributet në çdo qark tjetër ku nuk kemi kandidatë tanë.

Të gjthë antarët e strukturave të çdo dege e kushdo tjeter të kontaktojne me ne e shtabin elektoral Tiranë për të kontribuar me njerëzit e tyre duke votuar nr 32.

Me respekt per te gjithe ata që kanë qenë drejtues të lartë të PLL drejtues strukturash e kushdo tjetër pjesë e strukturës së PLL, i distancuar momentalisht për çfardo lloj arsyeje të afrohen me kontribut dhe ndihmë konkrete të veten pranë stafit elektoral të kandidatit tonë në Tiranë, eshtë momenti të tregojme se ne na bashkon kauza dhe ideali.

Diaspora dhe kushdo tjetet me banim e rezident jashte Shqipërie të ndihmojne nëpërmjet njerëzve të tyre që ato të na kontaktojnë ne për një mbështetje tonën.

Eshte momenti dhe kërkohet me patjetër një ridimensionim i Ri i PLL për një ringritje dhe faktorizim të saj ashtu si dhe e meriton.

Eshte momenti që kushdo që beson në kauzën e PLL per nje Shqipëri të bashkuar nën kurorën mbretërore të zbrazë potencialet e veta ne çfardo lloj forme e në çfardo lloj mënyre.

Eshte momenti të mos lëmë që PLL të ngelet akoma jashte parlamentit shqiptarë, të mbajmë gjallë frymën dhe vlerat e saj të mbajtura dhe ruajtura këto nga të parët tanë deri në birucat dhe kampet e përqëndrimit të diktaturës.

Ne jemi shumë dhe faktor i politikës shqiptare, por kërkohet zgjim bashkim e mbështetje.

Kërkohet që gjatë këtij muaji, çdo orë çdo ditë ta shfrytëzojmë në maksimum
për këtë që sot na kërkohet si detyrim ndaj vehtes, familjes, idealit kauzës dhe kombit.

Asgjë nuk duhet të presim nga askush por forca dhe kontributi i yni i perkthyer në mandat e rezultat do të jetë imponues për këdo tjetër.

Ai që sot nuk bën detyrën nëpërmjet bashkimit dhe kontributit nuk ka se çfarë të thotë, të pres e për kë të ankohet nesër, ne duhet të jemi bashkimi, kontributi dhe rezultati...
NDRYSHIMIN E BEJME NE AI NUK VJEN VETË.
MOMENTI KA ARDHUR E KOHA NUK PRET.
BASHKOHU DHE KONTRIBO.
ZOTI NA MDIHMOFTE NË KËTË RRUGË TË VËSHTËRË ME SAKRIFICA E MUNDIME POR RRUGA E VETME E SIGURTË DREJT FITORES DHE PROSPERITETIT.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…