Politikë

Kryetari i PLL, apel per bashkepunim.

Per opinionin publik dhe ate mediatik!Duhet më tepër shqiptarizëm dhe dialog z.KryeministerZoti KM i Shqipërisë, në këtë situatë të pazakontë, ashtu si edhe Ju e deklaroni në çdo moment dhe nga çdo ambjent që shfaqeni, jemi në luftë, nuk e kuptojmë dhe si ka mundesi.Në gjendje lufte, të çfardo lloj dhe ndaj çdo kujt, shqiptarët janë bashkuar dhe kanë baskepunuar…

Kryetari i PLL anullon takimet ne rrethe per shkak te coronavirusit.

Sipas njoftimi zyrtare te kryesisë së PLL, takimet e zgjeruara me elektoratin e PLL per muajin Mars 2020, per shkak te coronavirusit anullohen, per te rinisur pas dates 3.Prill.2020. Konkretisht anullohet.Takimi i dates 15 Mars KukesTakimi i dates. 23 Mars FierTakimi. i dates 23 Mars Lushnje.Takimi i. dates 30. Mars Lezhe.Nderkohe kryetari i PLL dhe anetare te tjere te kryesisë,…

Bashkim i vlerave rreth PLL, mundësi e kohës për ndryshim.

Sot, pas 30-vjet pluralizëm postdiktatorial, klasa politike në Shqipëri, në misionin dhe shumicën e aspekteve detyruese të saj ndaj elektoratit dhe popullit, ka dështuar. Kjo klasë e vjetër politike e ka kryer ciklin e vet politik, prandaj ajo nuk ka më besimin e elektoratit në përgjithësi, dhe dita dites po humbet edhe besimin e antarësisë fanatike përkatëse të ndarë në…

Për opinionin publik dhe mediat

Kryetari i PLL takim me strukturat në rrethe.Kryetari i PLL z.Shpëtim Axhami në vazhdên e takimeve të përcaktuar, zhvilloj takim me strukturat drejtuese të PLL dega Divjakë.Në këtë takim u vu në dukje puna e kryesisë për këtë degë me kryetar z.Sahit Ibrahimi, sekretar Patriot Hazizi, nën kryetar Haxhi Doçi dhe Sokol Skuka.Kryetari i PLL ndër të tjera vuri theksin…

Gjithçka buron nga ky llojj sistemi.

Përplasja e institucioneve deri në pikë të fundit Ekzekutiv-Presidencë është në thelb një krizë përfaqësimi.Qytetarët janë sot më të papërfaqësuarit se kurrë, kjo në parlament dhe në çdo institucion tjetër, sepse kriminelët e hajdutët nuk njohin as vlera, as ligj e as rend. Kapja e Kushtetutës nga Edi Rama është faza finale e kapjes për fyti të Shqipërisë nga një…

Legalistët, Axhami: Të shqetësuar nga largimi i rinisë nga vendi, ja mekanizmat që propozojmë

Kreu i Legalistëve Z. Shpëtim Axhami, përmes një komunikimi ka deklaruar se kërkon “Rinia pjesa më vitale e shoqërisë. Integrim i saj për të mos u larguar”. Sipas tij, Partia Lëvizja e Legaliteti e shikon me shqetesim te madh dhe si një fenomen shqetësues kombëtar largimin e rinisë jashtë vendit. Gjithashtu, hezitimi i krijimit të familjeve të reja, rënia e…
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…