Jul 01, 2021

Princ LEKA II takime me perfaqesues të larte të SHBA. Featured

Princi Leka II priti në rezidencën Familjes Mbreterore ndihmës sekretarin i shtetit në detyrë për çeshtjet europiane dhe euroaziatike z.Philip T. Reeker, sëbashku me Ambasadaren e SHBA znj Yuri Kim.
Priinci Leka i II në faqen e Tij zyrtare shprehet.

Ditën e djeshme patëm kënaqesinë të prisnin në rezidencën e Familjes Mbretërore ndihmës sekretarin e shtetit në detyrë për çështjet europiane dhe euroaziatike, Ambasadorin Z. Philip T. Reeker, sëbashku me Ambasadoren e Shteteve te Bashkuara të Amerikës, Znj.Yuri Kim. Takimi u zhvillua në një atmosferë tejet miqësore duke reflektuar miqësinë e palëkundur tradicionale të SHBA-s me Shqipërinë.
Gjatë bashkëbisedimit me personalitetet amerikane ndihej preokupimi dhe dëshira e madhe për përmirësimin e gjithanshëm të jetës politike, ekonomike dhe sociale të vendit tonë. ????

It was a pleasure to welcome to the royal residence the acting Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, Ambasador Philip T. Reeker, with H.E Yuri Kim, the United States Ambasador to Albania.

The meeting was held in a very friendly atmosphere and reflected the traditional unwavering friendship of the USA with Albania.
I am grateful to Ambasador Reeker whom expressed a great desire for the comprehensive improvement of the political, economic and social life of our country. ????
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…