AKTUALITET

Legaliteti me logo te re per vitin jubilar e 100 vjetorit te “Triumfit të Legalitetit”

LOGO “100 vjet legalitet”
Viti 2024 është një vit jubilar për ne legalistët pasi përkon me 100 vjetorin e “Triumfit të Legalitetit” që më 24 Dhjetor 1924.
Për këtë, Partia Lëvizja e Legalitetit, si parti e krijuar mbi bazën e filozofisë së legjitimitetit, mbi atë që buron nga kjo fjalë e nga kjo datë, me këtë rast miraton dhe nxjerr logon e saj që do të na shoqëroj përgjatë këtij viti në çdo aktivitet e veprimtari tonën.