AKTUALITET

REAGIM/Ditën e sotme, zgjedhjet në 12 universitetet publike në vend.

Ditën e sotme, zgjedhjet në 12 universitetet publike në vend.
Në një video të publikuar, duken dy kuti votimi bashkë me logon e PS, kjo në zgjedhjet në Universitetin e Vlorës.
Ky skandal i paprecedentë, nëse është i vërtetë, them nëse…pasi nuk më vjen mirë ta besoj një gjë të tillë për vendin tim dhe të ardhmen e brezave që po edukojmë dhe shkollojmë.
Kjo tregon se jemi akoma më keq se sa duket dhe do të bëhemi akoma më keq se sa jemi, uroj ndërgjegjësim për ndryshe…