TE TJERA

Princ Leka shpreh respektin e Tij në funeralin e Princit të Savojës.

Dje kam shprehur respektin tim në funeralin e Princit të Kurorës Vittorio Emanuele të Savojës në Turin. Një ditë e qetë dhe emocionale në të cilën përurojmë trashëgiminë e tij.
Qofsh i qetë në paqe.

Yesterday, I paid my respects at the funeral of Crown Prince Vittorio Emanuele of Savoia in Torino. A solemn and emotional day as we honor his legacy.
Rest in peace.