AKTUALITETPOLITIKËRAJONI

Mbushen 25-vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova!

Mbushen 25-vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova!
Mund të jetë një imazh i 8 persona, makinë dhe teksti
Sot mbushen 25 vjet nga eksodi i shqiptarëve të Kosovës, kur rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të doboheshin, për spastrim etnik, nga trojet e tyre.
Data 16 Prill është data kur në Kukës shënohet Dita e Eksodit, si shenjë falënderimi dhe respekti për të gjithë ata që hapen dyert e veta për të pritur vëllezërit e tyre shqiptarë nga Kosova.
Mund të jetë një imazh i 4 persona
Për çdo vit, si dhe sot, me datë 16 Prill, mijëra shqiptarë të Kosovës vërshojnë drejt Kukësit për të kujtuar në shenjë mirënjohje dhe respekti mikpritjen vllazërore të atij viti, por dhe eksodin e atyre ditëve.
Kurrë më ditë të tilla për shqiptarët e Kosovës!