AKTUALITETPOLITIKË

Takim me strukturat e larta drejtuese të PARTISË LËVIZJA E LEGALITETIT për Qarkun e Tiranës.

Takim me strukturat e larta drejtuese të PARTISË LËVIZJA E LEGALITETIT për Qarkun e Tiranës.
Në vazhdim të takimeve dhe punës në funksion të ridimensionimit të strukturave të partisë dhe pregatitjes së infrastrukturës së nevojshme për zgjedhjet e vitit 2025 sot zhvilluam një takim me strukturat e larta drejtuese të Qarkut Tiranë.
Mund të jetë një imazh i 6 persona, tabelë dhe Zyra Ovale
Këto takime kenë si qëllim riorganizimin dhe rifreskimin e strukturave në nivel nën/dege e deri në seksione (Një qendër votimi një seksion)
Të hapur dhe transparent në afrimin dhe përzgjedhjen e kandidatëve përfaqësues të PLL në listat e saj të kandidatëve për deputet.
E rëndësishme mbetet mbledhja e shqetësimeve nga baza për reflektimin e tyre në platformën programore elektorale si alternativë e jona.
PLL pjesmarrëse në çdo tyezë në lidhje me Reformën Zgjedhore dhe këmbëngulse për përfshirjen e propozimeve afruara prej saj.
Të kthejmë besimin e të mos humbim shpresën,
PLL alternativë e djathtë për një poltikë dhe drejtim ndryshe në shërbim të interesit qytetar.
PO jetësimit, JO shpopullimit!
Total 0 Votes
 0