AKTUALITET

Mbështetje mikut tonë z.Marko Kepi,shqiptarit që është në garë për një vend në Senatin e Nju Jorkut

Suksese dhe mbështetje mikut tonë z.Marko Kepi i cili këto ditë ka nisur fushatën e Tij për një vend në Senatin e Nju Jorkut!
z.Kepi është një kandidat me cilësitë dhe përgatitjet e duhura i cili meriton bindshëm një vend në këtë Senat.
Shqiptarët me banim në Amerikë (Nju York) duhet të mbështesin dhe të përkrahin z.Marko Kepin.
Marko Kepi është ndërkohë edhe president i shoqatës “Rrënjët Shqiptare” e njohur për organizimin e paradës shqiptare në parakalimin vjetor të kombësive të Nju Jorkut.
Suksese mikut tonë Marko Kepi.

Nga Shpetim Axhami Kryetar i Partise Levizja e Legalitetit.