AKTUALITETPOLITIKË

Axhami: Urojmë, një ditë tjetër historike për Kosovën!

Urojmë, një ditë tjetër historike për Kosovën!
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Sot, do të diskutohet dhe votohet aprovimi, nga Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës, në lidhje me pranimin e Kosovës si antare e Këshillit të Europës.
Kjo përbën një ditë tjetër historike për Kosovën dhe Kombit Shqiptar dhe është një ditë që forcon stabilitetin e mëtejshëm të Kosovës duke i paraprinë antarësimit të saj për në BE.
Edhe njëherë urime dhe suksese, me lajme të mira nga mesdita në lidhje me këtë çeshtje