KOSOVA

Cameron: Britania do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën

Sekretari i Jashtëm britanik, David Cameron, gjatë një vizite në Prishtinë të parën që kur mori këtë detyrë, tha se Britania do të vazhdojë të mbështesë Kosovën në fushën e sigurisë dhe njohjeve ndërkombëtare.