AKTUALITET

Kryetari i PLL z.Shpëtim Axhami me drejtues e legalistë të tjerë shtruan Iftar me rastin e muajit të Ramazanit

Në këto ditë të fundit të Muajit të Madhnueshëm të Ramazanit!
Kryetari i PLL z.Shpëtim Axhami me drejtues e legalistë të tjerë shtruan e kaluan një darkë të këndshme Iftari.
Kënaqësi prania bashkë me ne e NTM Princ Leka, e deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë z.Petrit Doda dhe znj.Andia Ulliri, e përfaqësuesve të Bordit drejtues të “Shoqnia Tirona Autoktone” dhe e shumë miqve dhe të ftuarve të tjerë.
Një darkë të tillë Iftari, Kryetari i partisë bashkë me zv/ Kryetarin e PLL z.Edmond Guri dhe Kryetarin e Këshillit Kombëtar z.Fatmir Haveriku kaluan para pak ditësh edhe me miq e legalistë të Qarkut Fier, Elbasan dhe Berat..
Besimi në Zot shpresë dhe motiv për të gjithë,
bashkëjetesa dhe respektimi i çdo besimi fetar mbeten vlera dhe virtytet më të mira që na karakterizojnë ne si komb
Faleminderit rë gjithë të ftuarve që morët pjesë.