AKTUALITET

LTM Priinc Leke II, uron z.Talat Xhaferin në zgjedhjen e Tij si kryeministër i MV.

Vëllezër dhe Motra,
Sot shqiptarët shenojnë historinë me një arritje të madhe, për herë të parë në Maqedonine e Veriut do të kemi një kryeministër shqiptar.
Kjo e drejte e mohuar padrejtësisht ndaj shqiptarëve është fituar me mund dhe sakrifica të mëdha dhe me gjak të pastër patriotesh që nuk u kursyen për lirinë tone.
Sot ne ndjehemi akoma më afër endërres sonë mbarëkombetare për të patur një jetë të dinjitetshme por mbi të gjitha t’i japim brezave mundësinë për të qenë të lirë dhe krenar për përkatsinë e tyre kombetare